Nieuws

Nieuwe Single "Ooit Dan Komt Er Een Tijd"

Als voorloper van het binnenkort te verschijnen gloednieuwe album ‘Gevangen Door Geluk’ verschijnt de single ‘Ooit Dan Komt Er Een Tijd’ van de sympathieke zanger A3aan Drost. Het betreft een uiterst radio-vriendelijke song, welke geschreven en geproduceerd is door Kees Tel. Het is de opvolger van ‘Je Bent Alles’ waarmee A3aan een flinke airplayhit scoorde. RedGellMedia is wederom verantwoordelijk voor een sfeervolle videoclip. Er is dus niets aan het toeval overgelaten, en naar verwachting zal A3aan met ‘Ooit Dan Komt Er Een Tijd’ en flinke zomerhit scoren.

Nieuwe Single " Je Bent Alles"

A3aan Drost heeft met zijn nieuwe single 'Je Bent Alles " een geweldige vertolking opgenomen van een oude klassieker van Jan ten Hoopen. Dankzij de vrolijke herkenbaarheid nodigt de single meteen uit tot meezingen. Producer Kees Tel stak het geheel in een modern arrangement zonder afbreuk te doen aan het origineel, waardoor de single meteen " vertrouwd" aanvoelt. Momenteel is A3aan druk in de weer met de opnames voor zijn nieuwe album welke in het voorjaar van 2019 zal verschijnen. De eerste reacties op 'Je Bent Alles' beloven alvast veel goeds, en de single wordt ondersteund door een prachtige videoclip welke wederom geschoten is door Redgellmedia. 'Je Bent Alles' verschijnt via CDHamster Music.

Nieuwe Single " Dat Kan Niemand"

Met de nieuwe single ‘Dat Kan Niemand’ presenteert A3aan Drost zijn spinternieuwe single. Net als bij de voorganger ‘Jeminee Hoe Komt Dat Nou’ dook A3aan hiervoor weer de studio in bij Kees Tel. ‘Dat Kan Niemand’ heeft een toegankelijke Schlager-achtige sound en valt na één keer beluisteren mee te zingen. Hiermee kan A3aan ongetwijfeld weer een hit toevoegen aan zijn inmiddels toch al indrukwekkende lijst. RedGell Media verzorgde weer voor een mooie videoclip, en de single verschijnt via CD Hamster Music.

Nieuwe Single "Jeminee Hoe Komt Dat Nou?"

Met "Jeminee Hoe Komt Dat Nou?" presenteert de in De Blesse woonachtige zanger A3aan Drost een compleet niet geluid. Dat is ook niet verwonderlijk, want A3aan ging voor deze single voor het eerst de samenwerking aan met de de succesvolle producer Kees Tel. Het resultaat is een pakkende vrolijke single welke na een luisterbeurt meteen meegezongen wordt. De aanstekelijke compositie is van Pascal de Vormer en Hugo Peeters. RedGell Media verzorgde weer een mooie videoclip, en de single verschijt via CD Hamster Music. Hiermee lijkt 2018 niet beter te kunnen beginnen voor de sympathieke A3aan Drost.

Nieuwe Single " Superster"

A3aan Drost komt met volkse poppy sound op nieuwe single "Superster" In navolging van zijn succesvolle Airplay hit " Alleen Met Jou" weet de sympathieke A3aan Drost wederom te verrassen met een nieuwe geluid in de vorm van de aanstekelijke nieuwe single "Superster". Deze nieuwe single is geschreven en geproduceerd door de succesvolle producer Niels Lingbeek( o.a. Bekend van Is Ook Schitterend en Danny Diego). Superster is wederom een ijzersterke single waarvan de verwachtingen hooggespannen zijn. De nieuwe single is vlot en vrolijk met een zowel pop als volkse invloeden. Het is inmiddels 10 jaar geleden dat hij met zijn debuut solosingle verscheen in 2007: Hallo Sneeuwwitje. Daarna volgde talrijke single's waaronder "Huis op de Wolken en "Rozenrood" maar ook twee albums: "Voor Altijd" en Dit Is Wat Ik Wil".

Nieuwe Single " Alleen Met Jou"

Met de gloednieuwe Single "Alleen Met Jou" laat de uit De Blesse afkomstige zanger A3aan Drost een heel nieuw geluid horen. Met deze poppy single levert hij een ijzersteke single af. Hiermee weer A3aan vriend en vijand te verrassen. Zijn eerdere singles waren meestal volks of schlagerachtig. A3aan bracht tot nu toe twee albums uit.(" Voor Altijd" en " Dit is wat ik wil") en nadat hij in 2007 debuteerde met " Hallo Sneeuwwitje " scoorde hij succesvolle singles zoals " Anita 't is over" en " Ik Blijf Je Vader". Zijn carriere startte eigenlijk al in 1992, toen hij als Danny de Munk meedeed aan de Soundmixshow. Voor "Alleen Met Jou" is een prachtige en zeer opvallende videoclip geschoten. De tekst en productie bij deze nieuwe single is van Natalia Detsenko en Martin Sterken. Met deze single hoop A3aan een nieuwe richting aan zijn carriere toe te voegen, want veelzijdigheid kan hem niet ontzegd worden.

Nieuwe Single " Als ze naar me kijkt "

“Als Ze Naar Me Kijkt” is de gezellige en vrolijke opvolger van de airplayhit “Al Regent Het Voor Jou” van de uit Steggerda afkomstige zanger A3aan Drost. Dit keer heeft A3aan gekozen voor een feestelijke plaat, waarmee hij zijn veelzijdigheid laat zien. Voor de productie tekende wederom A3aan’s vaste producer en vakman, Martin Sterken. Het gebruik van de live ingespeelde blazers zorgt voor een sprankelende, vrolijke en zomerse sound, welke uitstekend past bij de tijd van het jaar. Naar verwachting zal A3aan Drost met “Als Ze Naar Me Kijkt” dan ook veelvuldig uit de radiospeakers schallen in de komende periode, maar ook in vele kroegen en feesttenten. Net als ter ondersteuning van de laatste drie singles van A3aan verzorgde Redgellmedia wederom een videoclip van hoog niveau.

Nieuwe Single " Al Regent Het Voor Jou"

Met de nieuwe single " Al Regent Het Voor Jou" meldt de uit Steggerda afkomstige zanger A3aan Drost zich weer terug. Na het zeer positief ontvangen album “Dit Is Wat Ik Wil” en de successingles “Anita ’t Is Over”, “Kleur Aan De Wereld” en “Ik Blijf Je Vader” is het nu weer tijd voor een gloednieuwe song, geschreven door Pascal de Vormer en geproduceerd door Martin Sterken. Met “Al Regent Het Voor Jou” heeft A3aan wederom een schot in de roos te pakken, en deze single zal wederom in de komende maanden veelvuldig te horen zijn in het land. Uiteraard is er voor “Al Regent Het Voor Jou” een prachtige videoclip geschoten, met daarin een glansrol voor A3aan’s dochtertjes Caillyn en Fayline.

Nieuwe Single "Ik blijf je vader"

"Ik blijf je vader" is de nieuwste release van de Friese zanger A3aan Drost en afkomstig van zijn positief ontvangen nieuwe album " Dit Is Wat Ik Wil". Met dit door Martin Sterken geschreven en geproduceerde liedje snijdt A3aan een gevoelig onderwerp aan, wat veel mensen zal raken. A3aan Drost is al jaren actief als zanger met diverse succesvolle singles op zijn naam zoals "Huis Op De Wolken", "Hallo Sneeuwwitje", "`Blijf Maar Wie Je Bent", "Anita't Is Over' en "kleur Aan De Wereld". A3aan heeftt inmiddels twee albums op zijn naam staan en wint steeds meer terrein in het Nederlandstalige muzieklandschap. De nieuwe single "Ik Blijf Je Vader" zal er zeker toe bijdragen dat het succes van A3aan verder uitgebouwd word, want de eerste reacties zijn uiters positief. Daardoor zijn de verwachtingen ronddom deze nieuwe single dan ook hooggespannen. Voor "Ik Blijf Je Vader" werd een sfeervolle videoclip geschoten door Redgellmedia en deze zal dan volop te zien zijn op de bekende clipkanalen

Nieuw album voor A3aan Drost

Het nederlandstalige lied leeft! Vele talenten komen nu naar voren als nieuwe generatie volkszangers, maar ook artiesten die al wat langer meedraaien krijgen een al grotere fan gemeenschap! Zo ook A3aan Drost! Hij timmert al enige jaren aan de weg en heeft naast talloze singles( waaronder ook hele leuke hits zoals: Hallo Sneeuwitje, Huis op de wolken , Anita 't is over) in 2012 zijn debuutalbum uitgebracht. Al eninge jaren werk A3aan samen met topproducer Martin Sterken die hem de laatste jaren begeleid heeft naar een hoger plan met als resultaat de laaste hitsingle Anita 't is over'. In heel Nederland en Belgie is deze single veelvuldig gedraaid en nu komt er dan ook eindelijk het passende cd-album getiteld 'Dit is wat ik wil!". Een album met 12 titels die recht uit het hart worden gezongen. Niet alleen feestschlager maar ook gevoelige songs waarin menigeen zich zou kunnen herkennen. Het album wordt uitgebacht op het welbekende CD Hamster platenlabel en in samenwerking met CD-Hal.

Nieuwe Single "Anita 't is over"

A3aan Drost staat al jaren garant voor heerlijke singles zoals "Huis Op De Wolken", Hallo Sneeuwwitje" en Blijf Maar Wie Je Bent", waarmee hij diverse hitnoteringen wist te bemachtigen. De nieuwe single heet Anita 't is over en is een cover van de band De Rodeo's waarin A3aan leadzanger was van 1994 tot 2002. De single Anita 't is over is de opvolger van de airplay hit "Zomaar Even". Producer Martin Sterken tekende wederom de productie. A3aan heeft met Anita 't is over een ijzersterke single in handen waarvan de verwachtingen hooggespannen zijn. Later dit jaar zal er een nieuw album van A3aan verschijnen. De videoclip is ook ditmaal de zien op de bekende clip kanalen. De single is verkrijgbaar via de bekenden downloadportals en streaming media!!

Nieuwe Single "Zomaar even"

De uit Steggerda afkomstige zanger A3aan Drost verrast met zijn nieuwe single “Zomaar Even”. A3aan timmert al enige jaren stevig aan de weg en scoorde succesvolle singles met liedjes als “Huis Op De Wolken”, “Hallo Sneeuwwitje”, “Blijf Maar Wie Je Bent”, “Mannen” en “In De Zomertijd”. “Zomaar Even” is geproduceerd door Martin Sterken (bekend van o.a. Jannes, Henk Wijngaard) en geschreven door Pascal de Vormer, (verantwoordelijk voor vele composities van o.a. Stef Ekkel, Rob Zorn en Rob Ronalds).

Het resultaat is een heerlijke radiovriendelijke single waarmee A3aan de komende periode weer volop in de belangstelling zal staan. Uiteraard is er voor “Zomaar Even” en sfeervolle videoclip geschoten welke volop op de clipkanalen te zien zal zijn. De single is verkrijgbaar via de bekende downloadportals en streaming media!

Nieuwe Single "In de zomertijd"

Zwoele nachten, zonnige dagen.

De zomer 2014 zal er 1 zijn om nooit te vergeten. Terrasjes zitten vol en op de stranden wordt volop genoten van het heerlijke weer. Daarbij horen natuurlijk ook zonnige en zomerse liedjes. A3aan Drost laat ook deze zomer weer muzikaal van zich horen met een splinternieuwe zomersingle. Hij heeft samen met zijn vaste producer Martin Sterken de stoute schoenen aangetrokken en een nieuwe, hippe en Nederlandstalige versie gemaakt van Mungo Jerry's wereldhit: "In the Summertime". Het resultaat is een rasechte zomerfeestlied met alle elementen die zo’n feesthit nodig heeft! De bijbehorende videoclip is gemaakt door Xandro Media, uit hoogeveen. De single komt uit op het CDHamster platenlabel en is verkrijgbaar via de bekende downloadportals en streaming media! De promotie is in de vertrouwde handen van Dennis van der Kraan van Score Promotions.

Nieuwe Single "Ik mis je nu al elke dag"

A3aan Drost mist je nu al elke dag!

"Ik mis je nu al elke dag" is de titel van de nieuwe cd-single, van de sympathieke zanger A3aan Drost. In het recente verleden heeft A3aan al mooie hits op zijn naam mogen schrijven ( Hallo sneeuwitje, Susan, Huis op de wolken, Gevangen door geluk, Dit is wat ik wil) en het werd voor hem weer de hoogste tijd om zijn fans te verrassen met een gloednieuwe single!

Adriaan besloot een nieuwe stap te maken in zijn carrIëre na het uitbrengen van zijn debuutalbum "Voor altijd" en vanaf heden wordt hij dan ook bijgestaan door hitproducer Martin Sterken (Jannes, Henk Wijngaard, Bouke, Mieke, e.v.a.). Samen zijn ze aktief bezig geweest met het opzetten van een nieuwe sound en het schrijven van songs. Deze single is dan ook de voorganger van het, in het komende voorjaar te verschijnen album! De single "Dit is wat ik wil!" is geschreven en geproduceerd door Martin Sterken en komt uit op het welkbekende CDHamster platenlabel en is verkrijgbaar via alle bekende downloadportals.

Nieuwe Single "Mannen"

In het recente verleden heeft A3aan al mooie hits op zijn naam mogen schrijven (oa Hallo Sneeuwitje, Susan, Huis op de wolken, Gevangen door geluk, Dit is wat ik wil, Ik mis je nu al elke dag, en laatste hit Blijf maar wie je bent.

De single getiteld "Mannen!" is een lekker feest plaat geschreven door pascal de Vormer. Producer Martin Sterken is verantwoordelijk voor de arregementen en de productie van de single. "Mannen!" gaat over het feit dat mannen vaak alles voor mooie vrouwen willen doen en dat zeker niet onder stoelen of banken schuiven! Een feest der herkenning voor menigeen dus! De bijbehorende videoclip is gemaakt door Xandro Media, uit hoogeveen

Deze single is een voorloper van later dit jaar te verschijnen album !

"Mannen!" Komt uit op het welbekende CdHamster platenlabel en is verkrijgbaar via alle bekende downloadportals o.a. LegalDownoads

Nieuwe Single "De zon en de maan"

De sympathieke zanger A3aan Drost die in het recente verleden al mooie hits om zijn naam mocht schrijven (Hallo Sneeuwwitje, Susan, Huis op de wolken, Gevangen door geluk, Dit is wat ik wil) komt met een nieuwe single getiteld: "De zon en de maan"!

De single "De zon en de maan" is geschreven en geproduceerd door Martin Sterken en komt uit op het welkbekende CDHamster platenlabel en is verkrijgbaar via alle bekende downloadportals.

Nieuwe Single "Dit is wat ik wil"

De sympathieke zanger Adriaan Drost die in het recente verleden al mooie hits om zijn naam mocht schrijven (Hallo Sneeuwwitje, Susan, Huis op de wolken, Gevangen door geluk) komt met een nieuwe single getiteld: "Dit is wat ik wil"! Een feestelijke knaller van een lied dat nu al opgepakt wordt door radiostations en een echte hit belooft te worden!